[ BLOG ]

Az Otthonunk Megújulásának Mesterei: Belsőépítész és Szín Stílustanácsadó Egységben.

Az otthonunk nem csupán egy hely, ahol lakunk. Az otthon az életünk tükröződése, ahol kifejezhetjük egyedi stílusunkat és megteremthetjük a tökéletes környezetet az életünkhöz. Hogyan érhetjük el mindezt? A válasz egyszerű: megfelelő színekkel. A belsőépítész – Szabina – és a szín, stílustanácsadó – Annamari – együtt alkotják azt a csapatot, amely segít nekünk álmaink otthonát valósággá tenni. A belsőépítész a tértervezés mágusa, aki segít kihasználni az otthonunk potenciálját és kényelmesebbé teszi a mindennapjainkat. Azonban, mi érték lenne egy gyönyörűen tervezett helyiségben, ha a színek nem illenek hozzánk vagy nem tükrözik személyiségünket? Itt jön be a szín, stílustanácsadó szerepe. Ők azok, akik a színek pszichológiáját és a divat legfrissebb trendjeit kombinálják, hogy létrehozzák azt a színpalettát, amely valóban kifejezi, kik is vagyunk, és segítenek abban, hogy az otthonunk harmonikus és vonzó legyen. A megfelelő színek használatával kiteljesedhet az életünk. Ez a két szakember, a belsőépítész és a szín, stílustanácsadó, egymást kiegészítve dolgozik azon, hogy otthonunk ne csak egy lakóhely, hanem egy személyes oázis legyen. Ők azok, akik segítenek abban, hogy az otthonunk igazi tükre legyen személyiségünknek és álmainknak. Együttműködésük eredményeként az otthonokból valóban kifinomult műalkotások születnek, ahol a design és a színek harmóniája az életünk minden pillanatát megszépíti. Bízzuk rájuk a varázslatot, és lássuk, hogyan változik meg az otthonunk – és vele együtt az életünk. Ha úgy érzed, hogy itt az ideje újragondolni otthonod stílusát, és megtalálni a tökéletes színeket, ne habozz keresni minket! A belsőépítész és a szín, stílustanácsadó közös munkájával olyan otthonban élhetsz, amelyben a színekkel kiteljesedhet az életed. Tervezzünk együtt egy új, izgalmas utazást az otthonodban, és hozzuk létre az álmaid otthonát!

  1. Az ŐSZ típus színei melegek és ragyogóak, de kissé telítetlenebbek a tavaszénál. A mélyebb, rezes árnyalatok jellemzőek és a föld színek is zömében ebben a színtípusban találhatóak. A kontrasztok nem jelentősek, inkább gyengék, vagy közepesek.
  1. A TÉL típus színei szikrázóak, energikusak, telítettek, élénkek. Jellemzően sötétek, ugyanakkor nagyon világos színeket is találunk a színpalettáján, hiszen a sötét-világos kontraszt is igen erős.
  1. A TAVASZ színei ragyogóak, üdék, egyszerre élénkek és világosak. A hideg színeknek itt sincs helye, de a sötét színeket is szinte teljesen száműzték erről a palettáról. A színek kombinációi gyakran gyenge kontrasztértékkel, de rendkívüli telítettséggel rendelkeznek, ezért vibrálóak és energiadúsak.
  1. A NYÁR színei visszafogottak, kevésbé telítettek és zömében világosak. A tónuskülönbség is visszafogottabb. A nagyon világos és a nagyon sötét színek sem jelennek meg a nyár palettáján.