Rólam

Pàlinkàs Szabina vagyok. Egyszerre a hivatását imádó belsőépítész és két csodálatos gyermek édesanyja.

Mindig is úgy gondoltam, az ember otthona és annak megfelelő kialakítása legalább annyira szükséges, mint a megfelelő cipő, vagy ágy kiválasztása. Életünk nagyobb részét otthon töltjük, de sokaknak nem sikerül megtalálni a megfelelő egyensúlyt a harmónia és finom elegancia, valamint belső világuk tükrözése között. Én ennek az összhangnak a létrehozásában, az otthon képének és érzésének megalkotásában tudok segíteni vizuális dizájn és pontos tervrajzok készítésével.

A Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki karán 2012-ben vehettem át a diplomámat és ezzel párhuzamosan belsőépítész végzettséget is szereztem. Ezt követően angliai építészirodában töltöttem gyakorló éveimet, ami segített tágítani ismereteimet mind építészeti, mind belsőépítészeti téren. A gyakorló évek alatt szerzett kapcsolataim révén tudtam egyéni vállalkozóvá válni első gyermekem születésekor. Két gyermekem nevelése mélyebb szinten érteti meg velem, mennyire fontos az otthon racionális térszervezése.

Belsőépítészként szeretnék segíteni az embereknek megtalálni és kifejezni önmagukat azáltal, hogy stílusos otthont álmodok nekik, ahol boldogok és kiegyensúlyozattak lehetnek.